INFO (Magyar nyelven)

EGYÉNI FOTÓZÁS

A fotózás előtt egyeztetünk, hiszen sokféle stílusban készülhetnek a képek, valamint az egyéni elképzeléseket, ötleteket is át tudjuk beszélni. A kedvenced egyéniségét igyekszem visszaadni a képekben és egy életreszóló képanyagot átnyújtani Neked.

Fontos: A lenti árak fekete hátteret tartalmaznak. Az alapretusálás magában foglalja a fekete hátteret, szín-, és kontrasztigazítást. Ezeket meghaladó képmódosításokra, külön egyeztetés és külön díj esetén van lehetőség. Az összesen megrendelt (retusálásra kiválasztott és kifizetett) képek a következő maximális arányokban tartalmazhatnak ‘gazdis’ képet: 10/2, 20/4. Ezt meghaladó arányban választott gazdis kép külön díj ellenében kerül retusálásra (mivel több utómunkát igényelnek). Ez a díj +2.000 ft/kép  

ÁRAK - HELYSZÍN

A fotózás helyszíne Érd - Parkváros (más helyszín csak külön megállapodás szerint). A képek bármelyik csomag keretén belül műteremben készülnek. Szabadban történő fotózásra is van lehetőség, de ez mindenképp előzetes egyeztetéshez és felárhoz kötött. 

-  Csomagárak:

1. - ár: 40.000,- forint. 1-1,5 óra fotózás, 10 db (általad választott) retusált kép digitális formában.

2. - ár: 55.000,- forint. 1-1,5 óra fotózás, 20 db (általad választott) retusált kép digitális formában. 

A kiválasztott csomag díja a helyszínen, a fotózáskor fizetendő. Előreutalással történő fizetésre is lehetőség van.

- Kiegészítő termékek

1. Plusz képek (digitális) a csomagokhoz - Az 1. csomaghoz 2.500,- ft/db, a 2. csomaghoz 2.000,- ft/db.

2. Ajándékutalvány is vásárolható a fenti csomagárakon. Az ajándékutalványok lejárati határideje a kiállítástól számított fél év, melynek letelte után nincs mód az utalvány beváltására. A lejárat előtt legkésőbb 3 héttel szükséges szabad időpontot kérni a fotózáshoz, és a időpontnak az érvényességi időn belülre kell esnie.

Egyéb csomagok (tenyésztői, stb) ára megegyezés szerint.

KISZÁLLÁSI DÍJ      - Külön megállapodás szerint  

2022-101926_MMb3b2_D

KÜLÖNLEGES MEGVILÁGÍTÁS

A csomagok ára tartalmazza a hagyományos 'elegáns' képek, a vicces, fintorgós képek, és a gazdis képek árát (csomagonként meghatározott mennyiségben). 

A jelen oldalon szereplő képek különleges megvilágítást és ehhez szükséges plusz előkészítést és időt igényelnek. Ilyen képek készítésére csak előzetesen jelzett igény esetén van mód, a csomagdíjakon felül 5.000,- ft plusz díj ellenében (ezen összeg, az így készült képek árát nem tartalmazza, az alapcsomag részeként választhatók).  

FÉNYKÉPEK


A képek stúdiószínvonalon, kíváló képminőséget garantáló műszaki felszereltséggel készülnek.

A digitálisan átadásra kerülő képek 3000x2000 px-es, magasfelbontású, vízjellel ellátott képek. A fotózás során készült nyers képek nem kerülnek átadásra, kizárólag a csomag tartalmaként megvásárolt, retusált képek. A teljes méretű, retusált képek igény esetén szintén átadásra kerülnek. A kész, retusált képek átlagos elkészülési ideje 1-2 hét.

A képek kizárólag személyes célú felhasználása engedélyezett a megrendelő számára. Kereskedelmi vagy szerkesztői felhasználás (vagy másnak - ilyen célból történő továbbítása) a megrendelő által kizárólag külön megállapodás esetén lehetséges.

Mint szellemi termék, a szerzőnek jogában áll az elkészült képeket szerkesztői és kereskedelmi céllal felhasználni (kivéve azon képeket, ahol személyek is szerepelnek).


FOTÓZÁS

Egy csomag ára kizárólag egyetlen tulajdonos kutyáinak/kisállatainak fotózását tartalmazza. Igény szerint 'gazdis' képek is készülhetnek.

Kölyökkutyák, nem szabadonengedhető, ijedező, vagy az alapvezényszavakat nem ismerő kutyák fotózása is megoldható (ez azonban jelentősen leszűkítheti az elkészült képek változatosságát és mennyiségét). Az ilyen jellegű kutyáknál előre kérném jelezni a várható nehézségeket. 

A fotózás menetét teljesen rám is bízhatod, de együtt is megtervezhetjük, külön elképzelések és igények alapján.

Bármilyen további kérdés esetén is várom megkeresésed.

Markó Mariann / lamarkphoto@gmail.com / +36 30 744 1889


2023-104806_MM_másolat2
2023-104784_MM_másolat2b_D
Powered by PhotoDeck