Info (Hungarian)

 

FONTOS: December 12.-én a csomagárak emelkednek!

EGYÉNI FOTÓZÁS

A fotózás előtt egyeztetünk, hiszen sokféle stílusban készülhetnek a képek, valamint az egyéni elképzeléseket, ötleteket is át tudjuk beszélni. A kedvenced egyéniségét igyekszem visszaadni a képekben és egy életreszóló képanyagot átnyújtani Neked.

Fontos: A lenti árak fekete hátteret tartalmaznak. Az alapretusálás magában foglalja a fekete hátteret, szín-, és kontrasztigazítást. Ezeket meghaladó képmódosításokra, külön egyeztetés és külön díj esetén van lehetőség. Az összesen megrendelt (retusálásra kiválasztott és kifizetett) képek a következő maximális arányokban tartalmazhatnak ‘gazdis’ képet: 10/2, 15/3, 20/4, 30/5. Ezt meghaladó arányban választott gazdis kép külön, előre egyeztetett díj ellenében kerül retusálásra (mivel több utómunkát igényelnek). 

 

ÁRAK - HELYSZÍN

A fotózás helyszíne Érd - Parkváros (más helyszín csak külön megállapodás szerint). A képek bármelyik csomag keretén belül műteremben készülnek. Szabadban történő fotózásra is van lehetőség, de ez mindenképp előzetes egyeztetéshez és fel árhoz kötött. 

-  Csomagárak:

1. - ár: 30.000,- forint. 1-1,5 óra fotózás, 10 db (általad választott) retusált kép digitális formában.

2. - ár: 40.000,- forint.  1-1,5 óra fotózás, 15 db (általad választott) retusált kép digitális formában.

3. - ár: 50.000,- forint. 1-1,5 óra fotózás, 20 db (általad választott) retusált kép digitális formában. 

A kiválasztott csomag díja a helyszínen, a fotózáskor fizetendő. Előreutalással történő fizetésre is lehetőség van.

 

- Kiegészítő termékek

1. Plusz képek (digitális) a csomagokhoz - Az 1. csomaghoz 2.500,- ft/db, a 2. és 3. csomaghoz 2.000,- ft/db.

2. Ajándékutalvány is vásárolható a fenti csomagárakon

 

Egyéb csomagok (tenyésztői, stb) ára megegyezés szerint.

KISZÁLLÁSI DÍJ      - Külön megállapodás szerint 

 

 

FÉNYKÉPEK

A képek stúdiószínvonalon, kíváló képminőséget garantáló műszaki felszereltséggel készülnek.

A digitálisan átadásra kerülő képek 3000x2000 px-es, magasfelbontású, vízjellel ellátott képek. A fotózás során készült nyers képek nem kerülnek átadásra, kizárólag a csomag tartalmaként megvásárolt, retusált képek.

A képek kizárólag személyes célú felhasználása engedélyezett a megrendelő számára. Kereskedelmi vagy szerkesztői felhasználás (vagy másnak - ilyen célból történő továbbítása) a megrendelő által kizárólag külön megállapodás esetén lehetséges.

Mint szellemi termék, a szerzőnek jogában áll az elkészült képeket szerkesztői és kereskedelmi céllal felhasználni (kivéve azon képeket, ahol személyek is szerepelnek).

 

 

 

FOTÓZÁS

Egy csomag ára kizárólag egyetlen tulajdonos kutyáinak/kisállatainak fotózását tartalmazza. Igény szerint 'gazdis' képek is készülhetnek.

Kölyökkutyák, nem szabadonengedhető, vagy az alapvezényszavakat nem ismerő kutyák fotózása sem jelent gondot, de ezt előre kérném jelezni. 

A fotózás menetét teljesen rám is bízhatod, de együtt is megtervezhetjük, külön elképzelések és igények alapján.

 

Bármilyen további kérdés esetén is várom megkeresésed.

Markó Mariann / lamarkphoto@gmail.com / +36 30 744 1889

 

Powered by PhotoDeck