Info (Hungarian)

 

 

EGYÉNI FOTÓZÁS

A fotózás előtt egyeztetünk, hiszen sokféle stílusban készülhetnek a képek, valamint az egyéni elképzeléseket, ötleteket is át tudjuk beszélni. A kedvenced egyéniségét igyekszem visszaadni a képekben és egy életreszóló képanyagot átnyújtani Neked.

 

ÁRAK

-  Csomagárak:

1. - ár: 25.000,- forint.  1-1,5 óra fotózás, 15 db (általad választott) retusált kép kerül átadásra (digitális formában) + választható 3 db 20x30 cm, vagy 5 db 13x18 cm méretű, prémium minőségben kinyomtatott fotó

2. - ár: 20.000,- forint. 1-1,5 óra fotózás, 10 db (általad választott) retusált kép (digitális formában) + választható 1 db 20x30 cm, vagy 3 db 13x18 cm méretű, prémium minőségben kinyomtatott fotó.

3. - ár: 15.000,- forint. Max. 1 óra fotózás, 5 db (általad választott) retusált kép (digitális formában). Helyszín kizárólag Érd Parkváros!

 

- Kiegészítő termékek

1. Plusz képek (digitális) bármely fenti csomaghoz - 2.000,- ft/db

2. Ajándékutalvány is vásárolható a fenti csomagárakon

 

Egyéb csomagok (tenyésztői, stb) ára megegyezés szerint.

KISZÁLLÁSI DÍJ      - Érden és Budapesten INGYENES

                                     - Egyéb helyszín megállapodás szerint 

 

 

FÉNYKÉPEK

A képek stúdiószínvonalon, kíváló képminőséget garantáló műszaki felszereltséggel készülnek.

A digitálisan átadásra kerülő képek 3000x2000 px-es, magasfelbontású, vízjellel ellátott képek. Igény esetén az átadott fotók 20%-a kérhető teljes felbontásban (vízjel nélkül), további plusz költség nélkül.

A képek kizárólag személyes célú felhasználása engedélyezett a megrendelő számára. Kereskedelmi vagy szerkesztői felhasználás külön megállapodás esetén lehetséges.

 

 

FOTÓZÁS

Egy csomag ára kizárólag egyetlen tulajdonos kutyáinak/lovainak (és esetleges családtagjainak) fotózását tartalmazza.

Kutyák esetében: A fotózás időtartamát és az elkészült képek számát befolyásolja a kutya engedelmessége, kezelhetősége. A nem szabadonengedhető, vagy az alapvezényszavakat nem ismerő kutyák fotózása is megoldható, csak csökkentheti az elkészült képek változatosságát.

A fotózás menetét teljesen rám is bízhatod, de együtt is megtervezhetjük, külön elképzelések és igények alapján.

 

Bármilyen további kérdés esetén is várom megkeresésed.

Markó Mariann / lamarkphoto@gmail.com / +36 30 744 1889

 

Powered by PhotoDeck